UPPE HELA NATTEN

Oj, vilken kväll och natt det har varit. Jag har haft det SJUKT mysigt, verkligen hög gosfaktor på att sitta i skolan ik sovsäck med två kuddar och käka popcorn klockan 3 på natten. Valvaka/sova-överkväll på skolan innebar dock dygning, vilket jag inte är fruktansvärt glad över idag. Jag somnade 3 ggr på kemin, innan svenskan och sen även under fysiken. Å andra sidan fick jag någon hyperkick däremellan och gjorde klart en hel labrapport + svenskauppgift! Men det finns trots allt inga ord för hur trött jag är, jag somnade på riktigt i biblioteket MEDANS jag satt och filade på en uppgift. Då är det illa.
 
Förövrigt kom det så sjukt mycket folk, så himla roligt. Det visar verkligen att vi i elevkåren lyckats åstadkomma någonting, och även om jag inte bar den tyngsta bördan så var det kul att få vara delaktig! 3/4 av skolans elever är nu medlem i kåren, det är SJUUKT bra!
 
Jag måste tillbaka till skolan om några minuter för att hämta massa kvarglömda saker från valvakan, sedan blir det ner på stan med mami! Fick nyss en liten filur på posten, och måste åka och fixa lite med den! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0