:)

Alltså, Robyn är en jävla stjärna! En riktig star, får jag säga det?! Snälla snälla släpp fler låtar. Hang with me går på repeat här hemma, fick en impuls och sen var jag fast. Inte min musikstil överhuvudtaget i vanliga fall, men vissa låtar är så bra att man får gåshud.
 
Vad är det för dag idag? Torsdag?! Jäkligt skön vecka har det vart om jag får säga det själv :-) Jag har goda förhoppningar för trean. Det enda som fuckar är matte & fysik, annars så! Har typ vart nere på stan varje dag med diverse människor, de har vart lunch/middag/kaffe/shopping olika dagar. Hängt med styrelsen. Solat har jag gjort lite. Helgen var skoj också. Jobbsök. What else? 
Nej, tänkte bara att jag skulle kika in här när jag ändå inte gjorde nått. Livet rullar på! Nu ska jag till skolan snart! Adios

SOMMARLOVET ♥

Vet inte varför peacetecknet fanns där.. De hängde på gratis.
 
Hej. Här är jag igen. Vaknade 12, har solat och återhämtat mig lite. Var uppe väldigt sent igår, efter fest med tjejerna i sunnersta cyklade jag hem och kollade film hela natten, så lite trött idaag:-) !
Annars har jag väl inte gjort så mycket. Eller jo det har jag väl. Hängt med allt och alla de senaste 5 dagarna, i helgen slog hela tjejligan ihop sig körde lite drinkar och drog vidare. Träffat mina klassbrudar för fika. Sen har det varit sushimys, styrelsehäng/möte, sovaöverkväll, frapino vid ån, pizzadate framför HP, hängt i amandas sovrum en kväll och gossip;at samt hängt med sis och hennes kompisar!
 
Ikväll ska jag på hemmafest på lidingö, stelt att jag känner 1/80 attendings. Aja, det är grabben som bor där som ska flytta till USA iaf. Vi har inte setts på hurlängesomhelst så det blir skoj! Nu ska jag väl göra frukost, har inte hunnit det än. Hejjdååå
 
Ask

HEMMA

Hejj. Här är jag igen. Jag kommer nog inte blogga här något mer, glömde till och med bort min ask men igårkväll svarade jag på lite frågor iallafall. Är tillbaka i staden och jag har verkligen spenderat de senaste 3 dygnen oavbrutet med vänner, shit vad man saknat folk. Men nu får man verkligen passa på sista veckan innan skolan. 
 
Aja, vi kanske hörs här, eller inte. Får se. Kram

Follow on Bloglovin
RSS 2.0