SOMMAREN 2013

Hejjjj! :) 
De senaste dagarna då. Var i Köpenhamn mån-tis direkt efter att jag landat från americanaa. Det var jäkligt skoj, var på tivoli och åkte allt de kunde erbjuda (ruskigt gamla karuseller dock) och var vid nyhamn med syrran ett par timmar på kvällen. Sen blev det Malmö och till sist Öland, där jag är nu! Här sover jag till halv 2, solar och badar och sover lite till. Det är härligt faktiskt, bara relax. Mamma & Pappa har fixat till det ordentligt bra här nere så det faktiskt liknar mer ett permanent hus än en sommarstuga. Eget sovrum, stor tv med alla kanaler, fullt utrustat med 2 kök, 2 badrum osv. Det är skönt.
 
Saknar inte Uppsala än, men det kommer väl. Siktar på hemresa i början av augusti! Sen flyttar syrran hemifrån för gott i samma veva, det kommer bli ett annorlunda år..
 
Miss you my italian bff

ASK.FM

Har lärt mig av italienarna att man ska använda ask.fm nuförtiden. Fattar inte riktigt vad det går ut på, men orkar inte riktigt skriva här för tillfället så lika bra att pröva nått nytt. http://ask.fm/SofiaBlomstrom.

HEJ.

Jaa. Hej. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. :) Så därför låter jag bli för tillfället. Förlåt hehe. Puss

ORLANDO / ISLAND OF ADVENTURE

Sjukt. Rolig. Dag. 
Harry Potter världen, honungsöl & chokladgrodor, galna berg&dalbanor och massa sol. It was perfect.
 
Åkte denna, är liite stolt faktiskt för jag är skitskraj för höjder. Men skrattade under hela åkturen, jävligt skön rollercoaster. När jag kommer hem till Sverige igen, som är om ett tag till, så blir det bilder, do's and don'ts osv. Kraam
 
 

HELLO FROM MIAMI

Hollisterlinne, kjol+skärp från A&F, rayban och converse samt accessoarer från Snö.
 
Sovdags faktiskt, en riktigt skoj dag väntar imorn! Adios
 
 

MITT LIV JUST NU

Well, har det rätt typ skitbra just nu. Stormade supermarket idag, ÄLSKAR UTLÄNDSKA SUPERMARKET. Redkenshampo och BedHead sjukt billigt, typ 14 dollar, och sen maaassamassssagott. Mmmm mitt mål är att bli fet(are) här. Nä, gick til gymmet sen. Fast nu har vi beställa Kinamat, leverans till hotellet. Dom levererar seriöst ALLT här, inte undra på att amerikanarna är feta. Ciaoo

I'M IN MIAMI BITCH.

Rubriken says it all. 6 timmars tidskillnad, damn jag kommer ha sömnproblem. Men taggad till tusen. Rätt okej flygresa faktiskt, ca 14h tillsammans med bytet i Frankfurt. Sov 6h på Miamiflyget iallafall, vilket var riktigt bra ju? Värt att ha dygnat innan. 
 
Imorn blir det massa upptäcka. Kram

Follow on Bloglovin
RSS 2.0