SOMMARLOV

Kan nån människa berätta för mig vad jag gör uppe? :) Ska upp om exakt.. 1h 30 min. MEN BRA SOFIA, GUD VAD SMART. Lika bra att va uppe va? Fast det här blir sista gången jag får sova i min säng på mer än 4 veckor #pain.
 
Härlig kväll igår hos Becks. 10 pers som grillade innan det kom annat folk. Tog bussen sen och landade hemma vid 2. Idag lördag har jag mest ställt iordning, städat och fixat. Var nere på stan med mamma och pappa en snabbis, sen åkte jag till Sunnersta också för att hämta en sak jag glömde igår!
 
 
Jag är färdigpackad iallafall, har snålat ner med massa saker just för att jag planerar att handla så mycket. Har till och med en sånhär gubbig rullväska som handbagage. Äh, tog en M. Kors att ha över som skyddsmantel.
 
Hoppar i stolen av tagg, sällan jag är riktigt spänd på att åka nånstans, men den här gången. Tillbaka till favoritlandet, tredje  gången gillt. Eller det ligger lika med Brasilien, som jag förälskade mig i för tre år sedan. Men den här gången blir det lite annorlunda.. Och jag är helt on my own också. Well, I can do this. I hope. 
Tidsinställt inlägg imorgon med mer detaljer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0