TVÅ A.M

Happ. Sitter här i mitt hem i all min tystnad. Då har man slutat tvåan då. Two down, one to go.
Omringad av kläder och shit med alarmet ställt på 05.45 (döööööö), typiskt.
 
Dagen var lyckad. Skolavslutning, kramcirkel med klassis, cupidosallad med klassgirls i Stadsparken, cykla hem och sola och bada ett tag innan det blev bussen mot Sunnersta för middag med klassen hemma hos Johanna. God mat och ultramys blev resultatet, och mätt och belåten tog jag mig hem sen. Perfektion skulle jag vilja kalla det.
 
Så sommaren 2013 då. Vad är planerna. Weell, to be honest tar vi det som det kommer. Håller fortfarande på att planera resor utomlands, när jag ska till Öland, när jag ska jobba osv. Kommer ju blogga under sommaren också, några minnen måste man ju ha kvar! Men känns ändå som man måste hinna varva ner något till att börja med.
Kan säga att det här läsåret har varit det sjukaste jag har varit med om. Både tufft med mycket att göra såklart och en ständig bakomliggande press, men också så oerhört mycket nya upplevelser och känslor. Även om det är en mix av bra och dåligt så kan jag sammantaget säga att allt har fått mig att växa som person, och OJ vad jag ska utnyttja det i sommar och i fortsättningen. I höst kanske man är lite mer ansvarsfull, men nu i sommar ska alla gränser tänjas och det är nu som man kommer få möjligheten att bryta ännu några löften och få ännu lite fler erfarenheter. Jäklar vad kul det ska bli!!
 
SOMMAR 2013, prepare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0