Hmmm

HAHA förlåt men vilka är ni ens som läser här fortfarande? Jag skriver bara när jag har skittråkigt och det är inga roliga detaljer om mitt liv direkt. Får lite panik att så många går in här varje dag när jag skriver typ ett inlägg i veckan.. Fråga på min ask istället, eller skriv ett sms eller vadsomhelst. Det blir förmodligen himla mycket roligare än bloggen. Well well. 

BUENOS DIAS

Hej från oss :) Brunettpower wey
 
Hej.. Är för trött för att orka vara rolig (nähä?). Somvanligt så blir det blablabla, man vill nästan ba HÅLL KÄFTEN ISTÄLLET SOFIA. - NEJ DET TÄNKER JAG INTE:)
Okej nu när det var avklarat.. Veckan har varit ganska skit faktiskt, vad har jag gjort? Jobbat 3 dagar, det var ioförsig den roliga delen. Gått i skolan tyvärr.. Även om det bara var ons-fre så var det PAIN. :-( Hängt med mina babes, både på middagsmys, eftermiddagskaffe, espressohousefrappe och té i skolan haha <3 Och nattpromenad. Nattpromenaden får vi inte glömma. Somnade tidigt i fredags och alldeles försent i lördags. Vaknade alltså upp skittrött idag, så jag har väl mest sovit.. Kollat OC och deppat. Det är deppsöndag idag. PIGGNA TILL NU SOFIA som mormor alltid säger. 
 
Vad innehåller kommande vecka dåå? Hm låt mig se. Ska jobba imorn eftermiddag, men det blir nog den enda dagen faktiskt. Sen har jag en ledig tisdag, fysikprov på onsdag, mamma och pappa åker till landet i helgen och då är väl planen att jag ska med.. De drar dock ner nån dag eller två tidigare än jag oavsett, men får se hur jag gör.. Måste isåfall flyga ner och det vill jag verkligen inte. 

VECKA 37

Heejj. Känns bra dethär, en uppdatering i veckan :-) Lagom. Förutom förkylning blev veckan bra! Ganska jobbig skola, men eftermiddagar där jag hängt med mina blondiner- myskväll med hembakta muffins, sen en annan kväll kycklingenchiladas (my god! jävligt gott). Sen hängt med Julia vid ån. Tränat 4ggr.. Lite alkohol, träffat härligt folk. WHAT ELSE. Hm. Shoppat lite, klänning bland annat. Frappe i solen med planering. Deeptalk ggr typ 250. Igår Årummet med 5 saknade balderbrudar! Tror typ det va det. Kul var det iallafall. Har inte skitroliga bilder, mest när jag fixar mig eller mat hehe.. Men nån kan jag väl lägga upp!
Dessa var jag värd faktiskt. Har varit riktigt bra med det där senaste månaden! 

BEYONCÉ

 
Dokumentärer av det här slaget är inte riktigt min grej. Men just hon.. Jag vet inte. Hon är sexig men ändå stark. Hon är VACKER, talangfull och hon står på egna ben. Ingen docka som artistindustrin har format till sin. Hon är kärleksfull och avgudar sina fans på samma nivå som de avgudar henne. Förebild är vad hon är. 
 
Vet inte om jag har blivit känslig eller om dokumentären var sorglig, men fan vad tårarna rann.. Så bra var den.

Follow on Bloglovin
RSS 2.0