BUENOS DIAS

Hej från oss :) Brunettpower wey
 
Hej.. Är för trött för att orka vara rolig (nähä?). Somvanligt så blir det blablabla, man vill nästan ba HÅLL KÄFTEN ISTÄLLET SOFIA. - NEJ DET TÄNKER JAG INTE:)
Okej nu när det var avklarat.. Veckan har varit ganska skit faktiskt, vad har jag gjort? Jobbat 3 dagar, det var ioförsig den roliga delen. Gått i skolan tyvärr.. Även om det bara var ons-fre så var det PAIN. :-( Hängt med mina babes, både på middagsmys, eftermiddagskaffe, espressohousefrappe och té i skolan haha <3 Och nattpromenad. Nattpromenaden får vi inte glömma. Somnade tidigt i fredags och alldeles försent i lördags. Vaknade alltså upp skittrött idag, så jag har väl mest sovit.. Kollat OC och deppat. Det är deppsöndag idag. PIGGNA TILL NU SOFIA som mormor alltid säger. 
 
Vad innehåller kommande vecka dåå? Hm låt mig se. Ska jobba imorn eftermiddag, men det blir nog den enda dagen faktiskt. Sen har jag en ledig tisdag, fysikprov på onsdag, mamma och pappa åker till landet i helgen och då är väl planen att jag ska med.. De drar dock ner nån dag eller två tidigare än jag oavsett, men får se hur jag gör.. Måste isåfall flyga ner och det vill jag verkligen inte. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0