SO WHAT, I DON'T MIND.

 
Hejj,
 
Dags att uppdatera lite här antar jag. Drar väl en klassisk ''vad har hänt idag''. Jo, förstår ni, idag var en såndär riktig pissdag. Men då är det bara att le sitt största leende, dra några skämt, köpa några 5-kronorskaffe i cafeterian, göra seminariumet man inte förberett sig till och låtsas att man kan allt, lyckas övertyga läraren att man råpluggat, planera partynätter, äta en semla med pappa, sova någon timme, prata i telefon med bra vänner och sedan så är allt good again.
 
 Min dagbok är snart full, det är en jobbig grej för nu måste jag köpa en ny och HUR ska jag kunna uppnå den nostalgi som min lilla 3eurosbok från Madridresan med Julia innehåller.. Twittrar lite sålänge.
Nu måste jag tydligen börja med någon engelskaredovisning som ska vara 5 min lång till imorgon. Le, Sofia. Le. 16h till frihet och kommande bra stunder.

UNGEFÄR SÅHÄR KÄNDE JAG IGÅR

 

MY BEST MISTAKE WAS YOU

 
- När denhär låten blir megakänd så var det jag som började, just so you know :* Blev bra party i helgen till denna kan jag säga. Får typ rysningar när jag lyssnar på den för att den är så.. PARTY. Livs. Skippa videon, lyssna istället!
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0