-

 
 
Heej. Lite ironi i förra inlägget, hoppas jag gick fram haha.. Hade faktiskt en schysst helg med olika saker inblandat. Vart bra helt enkelt. Blir aldrig som man tänkt sig alltså.
 
Blir väl PH nurå, löning på fredag. Ska unna mig en riktig pangklänning och ett par nya jeans iallafall. Det blir prima! Kram

Heellooo

Hejdär, var ett tag sedan. Vad har hänt i mitt liv då? Nja inte så mycket va. Dagarna är riiktigt sega just nu, räknar mest ner dagarna till frihet och jag tänker inte gå ut innan dess. Så vad är mina planer inför helgen? Nej absolut inget jävla ting, tänkte sitta inne och titta på instagram hur roligt alla har det på bj jag. Fan va kul. :) 

Nej, lite ironi nu. Kanske jobbar fast förmodligen inte. Annars är jag totally free, inget plugg eller nått! 
Nej nu blir det sovdags. Natti

3 jan 2014

Det är en kass, sliten människa som stirrar på datorskärmen idag. Lyckades IGEN somna jag vet inte när, 08.30? Nej tror jag somnade på riktigt kring 11 tiden, men var tvungen att slita mig upp 13.30 för att inte sova bort hela dagen. Ska klippa mig 5, så nu har jag tryckt i mig 2 koppar kaffe and feeling good:)
 
Nyår var lyckat! Landade på arlanda vid 10, kom hem och somnade direkt efter sammanlagt ett dygns resa. Vaknade 16, duscha osv . Styrdes trevlig middag & förkrök hos Amanda och sen spenderades resten av kvällen borta i sthg. 
Måste väl ta mig upp ur soffan nuuu :(
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0