Because we can't stop now

Fantastiskt bra efter 1 min
Hejjj,
Skriver för att fly från det faktum att man måste plåga sig igenom ännu en vecka snart. Helgen var bra iallafall, var ute med två pärlor och sedan joinade lite annat folk och drog till norrlands skvaderdam, giganisk nation.. Men helt plötsligt vart klockan tre när hon nyss var två, så var det med det. Jobbade lite, tagit en fika, haft det allmänt mysigt. Pretty much like always.
 
Vankas då somsagt en urusel vecka, gah NOLL att se fram emot. Jobba två veckokvällar och inte nog med det så krossas min lördag av fucking högskoleprovet, avlider av tanken :) Känns som att typ alla ska göra det iallafall, så man är inte ensam i båten sattsäga. Ser fram emot att ta tag i löpningen denhär veckan, nu kommer jag säkert få nödfall efter 3km dock.. min kondition existerar inte ens för tillfället. Det ska lösas!
Måste duscha, jag är ett äckel atm om nån ville veta. Pusskram

:)

Hittade lite bilder jag tror jag aldrig lagt upp..? Nån gosbild från min mystory samt min 18-årsmiddag! Vet inte vad jag ska blogga om, hjälp mig! 

I'M GONNA ENJOY THE RIDE

 If nothing comes easy as long as we're breathing
We'll go all the way or go home
We were born ready, wherever it leads
What we have is all we need
 

ONSDAG 5 MARS

Heejj, vart och tränat med Jasmin. It wazz good, måste börja få lite rutiner igen. Ska duscha nu, kolla efterlyst, kanske kika på datorn lite, snapchata, kröka, göra en bröstoperation, flyga till paris osvosv. Adios
Tror  det blir den här toppen om det blir utgång i helgen alltså. Bilden togs vid nån nice birgerkväll med linnea i våras!  Saknar verkligen värmen.. Ses nånstans, nåndag. 

THIS WEEKEND

Så. Bra
 
Hejj! Ledig tisdag, var och morgonbrunchade borta i Sunnersta. Sitter hemma och filar på labben till universitetskursen, vankas ett par timmar därborta sen. Även imorgon, så segt:( Man skall icke klaga. Sjukt jäkla rolig helg, Avicii på fredagen och utgång på lördagen med Nadja, Jasmin, Astrid & Amanda. Åt en satans god frukost och åkte sen hem och sov på söndagen. Hade svårt att vända tillbaka dygnet igår, så blev en trött skoldag. Körde en menad pluggfika på waynes, men blev 0% plugg och 100% snack istället. Äh, det är så det ska vara.
 
Orkar inte med denna vecka, dock är den så chill så borde inte klaga. Måndag var enda lite jobbiga, idag ledig, imorn går jag 12.15-14.40, torsdag iofs 1 lektion 10-11 och sen 13-16.. Men fredag 10-10.50 och sen är det helg igen. Fast okej, har ju kvällskursen.. Aja, skitsamma!
Vill gå ut och springa så himla gärna, speciellt till den här låten. Kanske blir sen..

Follow on Bloglovin
RSS 2.0